i-box Ellipsis: slimme speaker met Alexa plug je direct in het stopcontact

25 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
i-box Ellipsis

Op 1 september verschijnt er een nieuwe slimme speaker op de markt. De i-box Ellipsis is een klein apparaat, vergelijkbaar met de Amazon Echo Dot. Je krijgt de beschikking over de virtuele assistent Alexa en drukt de speaker direct in het stopcontact.

Heb je geen ruimte om een slimme speaker neer te zetten of heb je geen behoefte aan kabels die je dan weer netjes weg moet zien te werken? Dan kan de i-box Ellipsis een uitkomst voor je zijn. De Ellipsis druk je namelijk direct in het stopcontact en biedt dezelfde functionaliteiten als de Echo Dot. Je krijgt stembediening met Alexa, zodat je muziek kunt afspelen (Spotify, Amazon Music, Apple Music en internet radio), het smarthome bedienen en natuurlijk vragen naar het nieuws of het weer.

Ondersteuning voor acht verschillende Ellipsis-speakers op hetzelfde netwerk

Volgens i-box is het lastig voor veel mensen om ruimte te vinden voor nog een nieuw apparaat in huis. Waar zet je hem neer? En hoe ga ik de kabels weer netjes wegwerken? Wil je meerdere slimme speakers aanschaffen, om door het hele huis gehoord te worden, dan heb je dit probleem in elke kamer. Met de Ellipsis biedt i-box ondersteuning voor acht verschillende Ellipsis-speakers op hetzelfde netwerk. Je plugt ze overal direct in de muur. De i-box Ellipsis verschijnt 1 september op de markt voor een bedrag van 59.99 Engelse ponden. De speaker moet ook in de rest van Europa op de markt verschijnen en komt met een eigen app. Meer informatie vind je op de website van i-box.

Reacties (0)