Harman Kardon onthult de Invoke: een slimme speaker met Cortana aan boord

08 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
harman-kardon-invoke

Harman Kardon heeft dit weekend de Invoke onthuld. Dit is een slimme speaker die in samenwerking met softwaregigant Microsoft is gemaakt. Aan boord van deze slimme speaker zit de digitale assistent Cortana, die ook op Windows 10 en Xbox aanwezig is.

Dit is de Invoke van Harman Kardon en Microsoft

In december kondigde Harman Kardon aan dat het bedrijf, samen met Microsoft, werkt aan een slimme speaker. Deze speaker zou het moeten opnemen tegen de Amazon Echo en Google Home en worden aangestuurd door de digitale assistent Cortana. Dit weekend heeft Harman de volledige onthulling op zijn website laten plaatsvinden: er is namelijk een productpagina opgedoken, die – op moment van schrijven – helaas offline gehaald is. Op de productpagina stond te lezen dat de slimme speaker deze herfst verkrijgbaar zal zijn.

Via de Invoke is het mogelijk te bellen via Skype. Ook zou je je muziek kunnen bedienen middels je stem en zou je kunnen genieten van ‘Harman Kardon-kwaliteit’. Ook zou je ‘dingen gedaan krijgen met Cortana’. Vooralsnog lijkt deze slimme speaker niet heel anders te worden dan wat al beschikbaar is op de markt. Behalve dan dat ‘ie in twee kleuren verkrijgbaar zou zijn, namelijk zwart en zilver. Het wachten is nu totdat één van de twee bedrijven de speaker zal gaan onthullen tijdens een presentatie. Misschien gebeurt dat wel op 23 mei aanstaande.

Reacties (0)