Google verklapt bestaan Nest Hub Max in eigen afbeelding

01 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
nest-hub-max-afbeelding

Google heeft per ongeluk verklapt dat binnenkort de Nest Hub Max zal verschijnen. De naam is opgedoken in een officiële afbeelding. Waarschijnlijk krijgt dit product een Nest-camera en een scherm met een formaat van 10-inch.

Nest Hub Max: camera met 10″-scherm

Het gebeurt natuurlijk wel eens vaker dat producten van bedrijven in het nieuws verschijnen voordat ze worden aangekondigd, maar het gebeurt niet heel vaak dat bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het lekken van de informatie. Zo is Google zelf verantwoordelijk voor het lek van de Nest Hub Max: een nieuw product waarin een Nest-camera zit, dat ook beschikt over een 10″-scherm met een hd-resolutie. De Hub Max is te zien op de website van Google, in een afbeelding waar ook andere smarthomeproducten op te vinden zijn.

Mocht alle informatie kloppen en de Nest Hub Max inderdaad een 10″-scherm krijgen, dan zal dit product een groter scherm gaan hebben dan de Google Home Hub, die andere grote hub van de zoekmachinegigant. Naast het beveiligen van je huis kun je met de camera ook Google Duo-gesprekken starten (dat is een videobelapplicatie van Google). Daarnaast zouden we stereospeakers moeten kunnen verwachten. Helaas is nog niet bekend wanneer dit product wordt aangekondigd of wanneer we hem in Nederland zouden kunnen kopen.

Reacties (0)