Google stopt met Nest.com, maar inloggen is nog steeds mogelijk

20 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
nest-punt-com

Google is begonnen met het uitfaseren van de website Nest.com. Het is niet meer mogelijk daar producten aan te schaffen. Wel kunnen gebruikers van de smarthomeproducten blijven inloggen en je bestelgeschiedenis checken en je abonnementen te beheren.

Nest.com verdwijnt

Heb je thuis producten van Nest staan? Dan is het goed om even op te letten. De website van de smarthomeproductenfabrikant zal namelijk uitgefaseerd worden door Google, de eigenaar van het bedrijf. Mocht je nu nog op zoek zijn naar nieuwe producten van het bedrijf die je wil aanschaffen, dan zul je daarvoor naar de Google Store moeten gaan. Eerder trok Google ook al de stekker uit het Works with Nest-programma, maar voorlopig blijven bestaande integraties werken. Desondanks is het een vervelende periode voor gebruikers.

Als je nu naar de website gaat, dan word je begroet met de tekst: “Nest.com has moved to the Google Store. Nest and Google Home have joined together as Google Nest. Moving forward, you can learn about and buy all Nest products in one place: the Google Store.” Het is voor gebruikers nog steeds mogelijk in te loggen op home.nest.com, waar ze hun bestelgeschiedenis kunnen checken en abonnementen kunnen beheren. Op moment van schrijven is het niet bekend of Google deze functionaliteit ook wil overhevelen naar Google-websites.

Reacties (0)