Google I/O keert terug in mei, dit keer als digitaal evenement

08 april 2021 1 Minuut 1 Reacties
google-logo-new

Het ontwikkelaarsevenement Google I/O vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 20 mei. Vorig jaar werd het evenement geannuleerd.

Dit jaar kunnen we rekenen op een nieuwe editie van de Google I/O-ontwikkelaarsconferentie, nadat het evenement vorig jaar geannuleerd werd vanwege covid-19. Net zoals heel veel andere evenementen die de afgelopen maanden wel doorgang kregen, wordt ook I/O 2021 volledig digitaal opgezet.

Google I/O 2021

Het ontwikkelaarsevenement vindt plaats van 18 tot en met 20 mei aanstaande. Mocht je interesse hebben om daarbij aanwezig te willen zijn: de digitale toegang is gratis. Dat blijkt uit de cryptische puzzel die het bedrijf onlangs het internet op slingerde, zoals het bedrijf vaker gedaan heeft.

De website voor Google I/O is inmiddels live gegaan. Wil je bij dit evenement voor ontwikkelaars aanwezig zijn, dan is dit de plek waar je je kunt aanmelden. Tijdens het evenement vinden er verschillende keynotes plaats. Sommige keynotes zijn bedoeld voor ontwikkelaars, terwijl andere presentaties ook voor consumenten geschikt zijn. Verder worden er verschillende dingen aangeboden, zoals technische sessies, workshops, AMA’s (Ask Me Anything), meetups en meer.

Het volledige schema voor het evenement wordt op een later moment bekendgemaakt door de zoekmachinegigant.

Normaliter kondigt Google niet superveel producten aan voor consumenten tijdens dit evenement, maar soms komen we nog wel eens wat interessants tegen. Zo werden onder meer de Nest Hub Max en de Pixel 3A tijdens een I/O onthuld.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Maarten

Maarten
08 april 2021 om 12:58

Vorige keren waren de keynotes voor iedereen te zien. Snap ik het nou goed dat je daar dit jaar ook voor moet registreren?

Inloggen