Ga je smarthomeproducten kopen tijdens de feestdagen? Neem onze tips door

23 november 2018 3 Minuten 0 Reacties
Tado app

Black Friday, Cyber Monday, de feestdagen -- er komen drukke dagen aan vol aanbiedingen voor verschillende smarthomeproducten. Ga je in de komende weken dus iets kopen? Ga goed geïnformeerd op pad door eerst onze tips en adviezen door te nemen.

Dat het in de maand december druk is vanwege de feestdagen, is een gegeven. Maar nu slaat de gekte ook al door in november, dankzij dagen (of zelfs weken) in de vorm van Black Friday en Cyber Monday. Welke dagen het ook zijn, er zijn nu mooie aanbiedingen overal (en er komen er nog zeker een paar aan), waardoor je er goed aan doet je even in te lezen over de verschillende mogelijkheden en producten voor smarthome. Ga je binnenkort smarthomeproducten kopen? We zetten een aantal tips en adviezen hier op een rijtje.

Het idee van een smarthome is aantrekkelijk: verschillende dingen gebeuren voortaan automatisch, terwijl andere dingen juist heel gemakkelijk te bewerkstelligen zijn door middel van een toegankelijke bediening via een applicatie of stem. De eerste plek waar je eens een kijkje kunt nemen is natuurlijk onze uitgebreide selectie tips en adviezen. Daar lees je alles over de meest relevante ontwikkelingen op het gebied van het slimme huis. Maar je kunt er ook teruggaan naar de basis, zoals wat een smarthome bijvoorbeeld is.

Je doet er sowieso goed aan je even te concentreren op de basis. Daarom hebben we een aantal artikelen geschreven over onder meer verschillende smarthomeproducten, de beveiliging van je slimme huis en over de infrastructuur.

Advertentie

Dan zijn er ook nog een aantal categorieën waar je extra in kunt duiken, zoals bijvoorbeeld spraakherkenning, protocollen en je thuisnetwerk. Het kan best voor een wirwar aan informatie zorgen, dus zorg ervoor dat je weet waar je naar opzoek bent in de winkel, zodat je ook bij ons gericht informatie kunt vinden. Hieronder hebben we nog een aantal andere belangrijke artikelen uitgelicht. Zo is spraakbediening waarschijnlijk de grootste trend van 2018 en 2019, waardoor daar extra aandacht naar uit mag gaan.

Vervolgens kun je je verder inlezen over de Google Assistent, over Apple HomeKit en Siri en kun je hier lezen hoe je Amazon Alexa al in Nederland kunt gebruiken.

Verder is het van belang dat je je thuisnetwerk op orde hebt, zeker wanneer je van plan bent om heel veel slimme apparaten met het internet te verbinden. Zo lees je hier hoe je zorgt voor de juiste infrastructuur, kom je erachter wat nu precies mesh en mu-mimo is en mag je voor jezelf bepalen of de smarthomehub wat voor jou is of niet.

Welke smarthomeproducten je ook in huis gaat halen de komende weken: heel veel succes en natuurlijk veel plezier. Heb je na het lezen van de bovenstaande informatie nog steeds vragen? Dan kun je terecht in onze vraagbaak.

Reacties (0)