De FridgeCam maakt iedere koelkast slim

14 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
FridgeCam

De Smarter FridgeCam is een ideaal apparaat voor mensen die regelmatig in de winkel staan en zijn vergeten wat ze nog in hun koelkast hebben.

Mocht je regelmatig in de winkel staan en er daar achter komen dat je eigenlijk helemaal niet meer weet wat er nog in je koelkast ligt, dan heb je ongetwijfeld weleens nagedacht over de aanschaf van een slimme koelkast. Je zou er echter ook over na kunnen denken om een slimme camera te kopen bij Smarter. Dat bedrijf is op de markt gekomen met een FridgeCam.

Wat is en kan een FridgeCam?

De Smarter FridgeCam is een camera die in iedere koelkast gehangen kan worden. Vanaf dat moment kun je altijd en overal zien wat er allemaal nog in je koelkast staat. Zodra de draadloze camera geïnstalleerd is in je koelkast, kun je via de bijbehorende Smarter App precies zien wat er gaande is in je koelkast. Zo kun je dus makkelijk in de gaten houden of bijvoorbeeld je melk bijna op is.

Ook kun je met de app virtueel houdbaarheidsdata plakken op de producten die nog in de koelkast liggen. Zodra het eind van de houdbaarheid in zicht komt, zul je een herinnering ontvangen. En dat is niet alles, want je krijgt vervolgens ook direct een aantal recepten te zien die ervoor kunnen zorgen dat je altijd weet wat je nog kunt maken met het product.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

Voor een bedrag van 99,99 pond, omgerekend zo’n 118 euro, kun je de eigenaar worden van een Smarter FridgeCam. Het bedrijf verstuurt zijn cameraatjes ook naar Nederland. Het bedrijf laat weten dat de camera’s binnen zestien weken worden verstuurd en dat de levering tot twee weken kan duren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)