‘Facebook werkt aan slimme speaker met scherm aan boord’

25 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
amazon-echo-show

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Facebook achter de schermen aan een eigen slimme speaker. Dit slimme apparaat zou tevens worden voorzien van een groot touchscreen, net zoals de afgebeelde Amazon Echo Show.

Facebook en haar eigen slimme speaker

De slimme speaker voor in een smart home is populair. Investeerders lijken steeds meer geld opzij te leggen voor dergelijke producten en er zijn veel bedrijven die maar al te graag zo’n apparaat willen maken. Of dat nou pionier Amazon is, of we met Google of Apple te maken hebben: grote techgiganten zijn geïnteresseerd, waardoor er een sneeuwbaleffect ontstaat. Vandaag is het gerucht verschenen dat zelfs Facebook ook aan de hype van de slimme speaker mee wil doen. Een speaker die lijkt op de Echo Show van Amazon.

Met het scherm, een touchscreen van 15-inch aldus de geruchtenmakers, wil Facebook ervoor zorgen dat de slimme speaker net even meer kan dan de concurrentie. Dat scherm zou moeten worden geleverd door LG, schrijft DigiTimes. Naar verluidt wordt het apparaat nu getest en zou het in het eerste kwartaal moeten worden uitgebracht (waarschijnlijk in de Verenigde Staten). Ondertussen moeten we officieel nog horen van Samsung wat de plannen omtrent een slimme speaker zijn. Het bedrijf lijkt echter niet geïnteresseerd te zijn


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)