EZVIZ LC1C is een slimme buitencamera met schijnwerpers

16 februari 2021 2 Minuten 0 Reacties
ezviz-lc1c

Het Chinese merk EZVIZ heeft een nieuwe slimme buitencamera gepresenteerd die beschikt over twee ingebouwde schijnwerpers.

De EZVIZ LC1C kan met die twee schijnwerpers indringers en andere mensen die ergens niet thuishoren ook in de avond prima in beeld brengen, aangezien er voldoende licht beschikbaar is. Het camerasysteem heeft bewegingsdetectie en kan mensen detecteren. De lampen beschikken over een vermogen van 2000 lumen.

Dit is de EZVIZ LC1C

De 270 graden sensor kan indringers in een breed gebied spotten. Ook is er aan nachtvisie met een bereik van 25 meter. Verder is er een sirene aan boord met een vermogen van 100 decibel. Als de lampen indringers niet afschrikken, dan zorgt dat helse geluid daar ongetwijfeld voor.

De camera is in staat naar een beweging toe te draaien; dat verklaart ook het brede gezichtsveld van het systeem. Je kunt het systeem aansluiten op een bestaand lichtsysteem of gebruiken als een zelfstandige unit. In beide gevallen wordt aangeraden de installatie door een professional te laten doen.

Advertentie

Verder zit er krachtige wifi-antennes aan boord, aldus EZVIZ, die ervoor moeten zorgen dat het camerasysteem z’n verbinding niet verliest. Er zitten ook standaardfuncties op het systeem, zoals tweewegaudio (waardoor je met iemand in de tuin kunt praten vanuit de app) en je kunt de lampen handmatig bedienen. Je schakelt ze in en uit en kan de helderheid aanpassen.

De microfoon pakt audio tot vijf meter verderop op. Die mic beschikt tevens over een filter waarmee achtergrondgeluiden gefilterd worden, zodat je iemand prima kunt verstaan. Mocht er overigens iets onverwachts gebeuren, dan stuurt de camera direct een notificatie naar je smartphone.

De EZVIZ LC1C ondersteunt Google Assistent, Amazon Alexa en IFTTT. Je kunt gebruikmaken van de cloud voor je opnamen, maar kunt ook een micro-sd-kaart tot 256 GB in het systeem drukken. Beelden worden gemaakt in de H.265-codec. Tot slot is er een ip65-certificaat.

Prijs en beschikbaarheid

De camera is reeds beschikbaar in Nederland en België voor een prijs van ongeveer 150 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)