Eufy introduceert camera die opneemt in 2K en slim slot

14 april 2020 1 Minuut 0 Reacties
eufy-slim-slot

Eufy, een populaire fabrikant van verschillende smarthomeproducten, heeft een nieuwe beveiligingscamera en een slim slot aangekondigd. De camera kan beelden opnemen in 2K, terwijl het slot vier verschillende manieren van ontgrendelen aanbiedt.

Twee nieuwe producten van Eufy

De Eufy Smart Lock Touch, zoals het slimme slot heet, moet in mei gelanceerd worden in de VS en kost 180 dollar. Je kunt op vier verschillende manieren de deuren ontgrendelen, namelijk via je vingerafdruk, de keypad, de app en met de originele sleutel. De Smart Lock Touch heeft een ingebouwde accu die tot 365 dagen meegaat en kan de deur automatisch op slot doen als je hem dicht doet. Ook is er een sensor die kan melden wanneer de deur nog openstaat. Verder heeft het apparaat een ip65-certificaat meegekregen.

De Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt komt ook in mei uit en heeft een prijskaartje van 50 dollar. De camera kan 360 graden horizontaal en 100 graden verticaal draaien. Verder is er nachtvisie en een 2K-resolutie. Daarnaast kan de camera onderscheid maken tussen mensen, dieren en huilende baby’s en is het mogelijk activiteitenzones te maken. Verder kun je rekenen op twee-wegaudio, bewegingsdetectie en ondersteuning voor Amazon Alexa en de Google Assistent. Je kunt tot 128 GB lokaal opslaan op een micro-sd-kaartje.

Dan is er nog een goedkopere versie van deze camera, namelijk de Eufy Indoor Cam 2K. Deze heeft geen pan- en tiltmogelijkheden, maar deelt wel veel van dezelfde mogelijkheden als zijn iets duurdere broer. De camera kan verder je huisdieren in de gaten houden en grappige momenten opnemen, mochten die zich voordoen. De kosten: 40 dollar.

Reacties (0)