Ecobee lijkt te werken aan een raam- en deursensor

09 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
ecobee-contactsensor-gerucht

Zoals het er nu naar uitziet werkt Ecobee aan een sensor die je waarschijnlijk bij ramen en deuren kunt gaan gebruiken. Zou het bedrijf kunnen werken aan een compleet beveiligingssysteem? Vooralsnog lijkt dat er nu wel op.

Raam- en deursensor van Ecobee – gerucht

Hoewel Ecobee bekend is om zijn slimme thermostaten, lijkt het bedrijf inmiddels ook te werken aan een beveiligingscamera. Maar nu lijkt het er ook op dat de fabrikant raam- en deursensoren gaat uitbrengen. Aangezien deze sensoren voornamelijk werken met andere dingen – zoals een smarthomehub, beveiligingscamera of zelfs de thermostaat – lijkt het erop dat het bedrijf werkt aan een ecosysteem aan producten. Mogelijk komt er ook een beveiligingssysteem aan, zoals bijvoorbeeld Nest en Ring ook hebben in de VS.

Het zou in elk geval niet gek zijn wanneer een gevestigd smarthomemerk op zoek is naar manieren om uit te breiden: en een beveiligingssysteem lijkt dan een prima stap te zijn. Ecobee heeft op de bovenstaande afbeelding gereageerd tegenover The Verge en heeft gezegd dat het een render is en dat er achter de schermen altijd wordt gewerkt aan nieuwe producten en dienst. Er is momenteel dus nog niets bevestigd. Het is niet duidelijk wanneer het bedrijf de nieuwer producten zal gaan presenteren of uitbrengen.

Reacties (0)