Ecobee werkt mogelijk aan een nieuwe, premium thermostaat

10 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
ecobee-nieuwe-thermostaat

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Ecobee momenteel ook aan een nieuwe, premium thermostaat. Dit apparaat krijgt mogelijk een glazen scherm en de naam Ecobee4+. De informatie is nog niet bevestigd door de fabrikant.

Nieuwe Ecobee-thermostaat – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet werkt Ecobee aan een nieuwe, premium thermostaat. Dat laat Dave Zatz weten, die in de afgelopen weken ook twee andere onaangekondigde producten van het bedrijf heeft ontdekt. De nieuwe thermostaat moet meer premium gaan worden door een glazen scherm aan te bieden, in plaats van de plastic versies die op de huidige modellen zitten. Waarschijnlijk wordt de naam van dit product Ecobee4+. Helaas is al deze informatie op moment van schrijven nog niet bevestigd door de fabrikant.

Het modelnummer van deze thermostaat is ECB402, terwijl de Ecobee 4 het modelnummer ECB401 heeft meegekregen. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat deze geruchten kloppen. De fabrikant wil er echter helemaal niet op ingaan en laat in een reactie op Twitter weten dat de geruchtenmolen flink op gang is gekomen. Er zelf aan meewerken zal voorlopig niet gebeuren. Het is dus nog even afwachten wat we kunnen verwachten van de nieuwe producten. Wanneer ze allemaal worden aangekondigd, is helaas ook nog niet duidelijk.

Reacties (0)