Drie leuke en slimme led-gadgets voor in huis: Hue, Innr en LIFX

17 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Philips Hue Play

Vandaag de dag kunnen we natuurlijk niet meer om led-verlichting heen. De led-lamp is een stuk energiezuiniger en duurzamer dan de traditionele gloeilamp, en je kunt er ook nog eens meer mee.

In dit artikel zetten we drie leuke led-gadgets voor in huis op een rij.

Philips Hue Play

De nieuwe Hue Play lampen zijn ontwikkeld voor indirect sfeerlicht. Het is dus ook de bedoeling dat de lampen op een muur gericht worden, waarna ze een gekleurde gloed kunnen verzorgen. Als je ze synchroniseert met je televisie of pc kun je op deze manier een Ambilight-effect creëren. Hiervoor is onlangs Hue Sync in het leven geroepen.

Lifx Tile

De Lifx Tile is een tegel voor aan de muur waar led-verlichting in zit. Elke tegel is drie centimeter dik en acht bij acht centimeter groot. Onder de plastic bovenlaag vinden we een raster van acht bij acht lampen; elke tegel is dus voorzien 64 led-lampjes. Deze lampen werken samen om kleuren en animaties tot leven te brengen. Je kunt enkele kleuren uitkiezen per tegel, alle tegels dezelfde kleur laten weergeven of een mengeling maken van verschillende kleuren. De animaties kunnen bovendien van tegel naar tegel bewegen.

Advertentie

Innr filament-lampen

De nieuwe, glazen filamentlampen van Innr zijn gemaakt naar het model van de klassieke gloeilampen die in Europa worden gebruikt, met armaturen waarin de lamp goed zichtbaar is. Beide filamentlampen zijn dimbaar via de Innr-app, hebben een heldere glazen bol en besparen tot 80 procent elektriciteit in vergelijking met conventionele gloeilampen. Beide types zijn verkrijgbaar in een enkele en een dubbele verpakking. De lampen hebben een stralingshoek van 320 graden en een levensduur van ongeveer 15.000 branduren.

Heb je geen slimme lampen en wil je toch meer uit je led-verlichting halen? Ook zonder slimme toepassingen kun je meer met led-verlichting. Zo kun je bijvoorbeeld een led dimmer kopen om je lampen eenvoudig te dimmen.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (0)