De Ezviz DB1 Video Doorbell beschikt over een micro-sd-kaartsleuf

09 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
ezviz-db1-video-doorbell

De Chinese fabrikant EZVIZ heeft tijdens CES 2019 de EZVIZ DB1 Video Doorbell aangekondigd. De bel beschikt over een micro-sd-kaartsleuf. De deurbel is nu al te koop in de Verenigde Staten en heeft een prijskaartje van 220 dollar.

Dit is de EZVIZ DB1 Video Doorbell

EZVIZ, een Chinese fabrikant van smarthomeproducten als camera’s en deurbellen, heeft de EZVIZ DB1 Video Doorbell aangekondigd. Deze deurbel is nu al te koop in de Verenigde Staten en kost daar 220 dollar. Het unieke aan dit model is dat er een micro-sd-kaartsleuf in de deurcamera verwerkt zit. Echter, een micro-sd-kaart wordt niet meegeleverd. Let ook op, want het apparaat ondersteunt alleen kaarten tot en met 128 GB. Je kunt er echter ook voor kiezen om een abonnement voor cloudopslag af te sluiten.

Door het integreren van de micro-sd-kaartsleuf heb je echter de keuze of je dat wil doen of niet. Het kost je hoe dan ook extra geld nadat je de EZVIZ DB1 Video Doorbell hebt aangeschaft. De videodeurbel ondersteunt verder zowel Amazon Alexa als de Google Assistent. Ook heeft het bedrijf een tweede generatie buitencamera gepresenteerd, die werkt op een accu: de EZVIZ C3A. Het product wordt geleverd met een basisstation en beschikt over een full hd-resolutie, tweeweg-audio, bewegingsdetector en een sirene van maximaal 100 decibel.

Vergeet ook niet onze recensie van de EZVIZ DP1 Smart Doorbell te lezen.

Reacties (0)