Compleet beveiligingssysteem van Ring lanceert volgende maand

13 juni 2018 2 Minuten 0 Reacties
Ring Alarm

Volgende maand komt de Ring Alarm op de markt. Dit complete beveiligingssysteem voor thuis wordt uiterst competitief in de markt gezet. Het product heeft wat vertraging opgelopen in de afgelopen maanden en was eerder bekend onder de naam Ring Protect.

Ring lanceert volgende maand de Ring Alarm. Dit complete beveiligingssysteem voor thuis komt met een alarm, een keypad en verschillende sensoren om een huis te monitoren terwijl je slaapt of zelf onderweg bent.

Wellicht zegt de naam Ring Alarm je niet zoveel. Dat kan kloppen, want het product werd in oktober vorig jaar aangekondigd als de Ring Protect en zou in 2017 al op de markt verschijnen. Dat liep echter even anders. Ring werd aangeklaagd door ADT, het product werd uitgesteld en kreeg tenslotte de naam Ring Alarm. Inmiddels is het juni en moet het beveiligingssysteem volgende maand daadwerkelijk op de markt verschijnen.

Ring Alarm wordt ontzettend competitief in de markt gezet, waarmee het bedrijf de strijd aan wil gaan met onder andere de Nest Secure, maar dan voor de helft van de prijs. Het beveiligingssysteem van Ring komt voor 199 dollar op de markt. Hiervoor krijg je, naast het alarm en de keypad, een bewegingssensor en een deur- en raamsensor. Niet genoeg dus voor het hele huis, maar een leuke start. Een losse bewegingssensor kost 30 dollar, terwijl een extra deur- en raamsensor voor 20 dollar verkrijgbaar zal zijn.

Advertentie

Doe-het-zelf-pakket is gemakkelijk zelf te installeren

Het beveiligingssysteem is gemaakt om gemakkelijk zelf te installeren en te gebruiken, zonder tussenkomst van een professional. Voor het basispakket hoef je dan dus ook geen abonnement af te sluiten. Wil je professionele monitoring, dan kan dit voor een bedrag van 10 dollar per maand. Ring Alarm werkt daarnaast ook samen met andere producten van Ring, zoals de Ring Video Doorbell.

Ring Alarm is vanaf nu te koop op de Amerikaanse website van Ring en moet volgende maand verstuurd worden. Het alarmsysteem is te koop vanaf 199 dollar. Op de Nederlandse website van Ring is het product nog niet verschenen, maar de verwachting is dat het beveiligingssysteem ook vroeg of laat hier zal verschijnen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (3)

Richard

Richard
04 november 2018 om 10:18

Beste Tom,

Leuk artikel maar inmiddels zijn we al weer 4 maanden verder en ik heb nog niets gemerkt van de lancering …

Inloggen
Richard

Richard
04 november 2018 om 10:22

… in Nederland dan te verstaan.

Inloggen


05 november 2018 om 10:09

Daar kan Tom ook weinig aan doen. 😉
We wachten op Ring.

Inloggen
Peter-Paul

Peter-Paul
28 januari 2019 om 14:29

Misschien kan Tom een update geven of navragen waarom het al een half jaar stil is.

Inloggen


28 januari 2019 om 14:49

Het alarmsysteem is nog altijd niet in Europa gelanceerd. Wij krijgen geen informatie over wanneer dit zal gebeuren.

Inloggen
Kris

Kris
16 februari 2020 om 13:33

Is het ring alarm ondertussen al verkrijgbaar in België of Europa. Zou het werken moest ik dit uit Amerika laten overkomen.

Inloggen
Sander Monster

Sander Monster
16 mei 2020 om 01:08

Hi Kris,

Ben al ruim een jaar gebruiker van een ring alarm kit met 8 bewegingsensoren, 5 raamsensoren met een enkel keypad en een deurcamera, in Nederland! Zelf meegenomen uit Amerika (hele koffer mee gevuld haha). Het werkt geweldig alleen moet je wel als adres een Amerikaans adres opgeven als je je account maakt, merk je daarna niks meer van. Daarna kan je een locatie toevoegen en je Nederlandse adres toevoegen. Officieel heb je geen support en als je die nodig hebt krijg je die ook niet (been there done that, wilde mn keypad resetten omdat ik de settings verziekt had maar dat kon niet als ik met een Europees nummer belde). Dat gezegd hebbende, alle instructies staan duidelijk op internet (had inmiddels sneller de oplossing gegoogled dan in de wacht staan aan de tel me kostte) en de hele boel netjes aansluiten (incl kabels wegwerken van het kastje en de computer) kost je hooguit een middag.

Ik ben er zeer tevreden mee en heb al besloten het gros van de sensoren mee te nemen naar mijn nieuwe huis en daarvoor een nieuwe basiskit aan te schaffen. Ook een vriend van mij laat dit systeem op mijn aanraden overkomen.

Inloggen