Neato Botvac D5 Connected beschikt nu over no-go-lijnen en turbomodus

08 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
neato-botvac-d5-connected-review-totaal-1

Neato heeft laten weten dat de Neato Botvac D5 Connected-robotstofzuiger nu beschikt over enkele nieuwe functies, zoals een turbomodus. In deze modus bijvoorbeeld wordt de borstel versneld en de zuigkracht verhoogd, zodat er meer vuil kan worden meegenomen.

Extra functies voor Botvac D5 Connected

Neato heeft bekendgemaakt dat er nu een update beschikbaar is voor de Neato-app, die extra functies toevoegt voor eigenaars van een Botvac D5 Connected. Binnen nu en enkele dagen kan je worden gevraagd of je de app wil updaten, die de nieuwe functies toevoegt. Zo is er ondersteuning voor meerdere plattegronden, waardoor je de robotstofzuiger in een huis met meerdere verdiepingen kunt gebruiken, zonder dat de stofzuiger constant overal tegenaan botst. Je kunt in totaal drie verschillende plattegronden opslaan.

Ook werkt de Neato Botvac D5 Connected nu met No-go-lijnen. Wanneer je een plattegrond hebt gemaakt, dan kun je met je vinger een lijn tekenen, waardoor de stofzuiger vervolgens weet dat die daar niet hoeft te komen (of mag komen, zelfs). Het is wel van belang dat je de robotstofzuiger altijd vanaf het basisstation laat starten. Verder is er nog een turbomodus, waarmee de borstelsnelheid en zuigkracht wordt verhoogd, en is er nu ondersteuning voor snelladen. De robot wordt voldoende opgeladen om de huidige klus te klaren.

De nieuwe functies van deze slimme stofzuiger zijn ook beschikbaar voor hogere modellen, waaronder de D6 en D7.

Reacties (0)