Beveiligingscamera Withings Home Plus werkt met Apple HomeKit

04 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
whitings-home-plus-apple-homekit

Withings heeft de Withings Home Plus aangekondigd, een beveiligingscamera die aangesloten kan worden op een Apple HomeKit-netwerk. De camera kan live streams verzenden naar je iPhone, de Apple TV en zelfs de Apple Watch.

Dit is de Withings Home Plus

Withings heeft een beveiligingscamera aangekondigd, genaamd de Withings Home Plus. Het apparaat kan worden gekoppeld aan een Apple HomeKit-netwerk (en mogelijk ook andere netwerken) en kan daardoor beelden uitzenden naar je iPhone, Apple TV of Apple Watch. Ook zal er een Android-app beschikbaar zijn waar de live beelden naartoe gestuurd kunnen worden. Zo kun je op afstand je huis(dieren) in de gaten houden en reageren wanneer je iets verdachts opmerkt. Ook zul je een notificatie krijgen wanneer de camera iets verdachts opmerkt.

Daarnaast zijn er nog andere functies aan toegevoegd. Zo kun je met de camera je baby in de gaten houden en meten hoeveel schoon de lucht is in huis. Verder lijkt de camera op de eerder gelanceerde reguliere variant en beschikt over dezelfde nachtvisiecamera die beelden in high definition kan opnemen en je tot 48 uur laat terugkijken. Met een maandabonnement kun je dat oprekken tot dertig dagen. De Withings Home Plus zal vanaf het eerste kwartaal in 2017 te koop zijn voor een prijs van 199 dollar, wat omgerekend ongeveer 190 euro is.

Lees meer over alles dat je moet weten over slimme beveiligingscamera’s.

Reacties (0)