August platform komt als accessoire voor slimme sloten Yale naar Europa

04 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Yale Access August

Het Amerikaanse platform voor slimme deursloten August komt naar Europa via een nieuwe accessoiremodule voor Yale, het zusterbedrijf van August.

In Europa krijgt de accessoire de naam Yale Access Module mee en werkt de module met de slimme deurensloten Yale Keyless, Conexis, Doorman en Monoblock.

Wanneer je de module in het batterijcompartiment van je Yale smart lock plaatst krijg je toegang tot de volledige features van het August platform, waaronder de mogelijkheid om je deur te ontgrendelen met je smartphone, toegang te beheren voor derden, een logboek in te zien met wie er wanneer binnenkomt en de deur te ontgrendelen met je stem. Ondersteuning voor Augustus betekent ook dat de sloten integratie krijgen van platformen als Airbnb en HomeAway.

Als je je slimme deurslot op afstand wilt bedienen (buitenshuis) dan heb je de August Connect Wi-Fi bridge nodig. Deze wordt in Europa verkocht als de Yale Connect bridge. Alle functionaliteit kan beheerd worden met de nieuwe Yale Access app voor Android en iOS. Als je de module koopt vervangt deze app de Conexis L1 app van Yale.

Het enige nadeel van dit alles is dat de extra module je beperkt in verdere uitbreiding. Je kunt een Yale deurslot dan bijvoorbeeld niet uitbreiden met de optionele Z-Wave module. De Yale Access Module moet binnenkort verschijnen en krijgt een prijs van rond de 50 euro mee.

Reacties (0)