Slimme videodeurbel van Arlo te zien op gelekte afbeeldingen

23 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
arlo-smart-doorbell

Zoals het er nu naar uitziet werkt Arlo aan een nieuwe videodeurbel. Het is nog niet duidelijk wanneer het product wordt gepresenteerd of beschikbaar zal zijn, zoals dat wel vaker geldt voor gelekte informatie. Ook is er nog niets over een prijs bekend.

Videodeurbel van Arlo – gerucht

Het lijkt erop dat Arlo momenteel werkt aan een slimme videodeurbel, als toevoeging op het huidige assortiment van camera’s en de audiodeurbel. De onderstaande afbeelding is gelekt door één van de partners van het bedrijf en laat dus een videodeurbel zien die we tot op heden nog nergens anders hebben gespot. Ook wordt er meteen wat informatie vrijgegeven.

In addition, Arlo’s future lineup will be expanding to include a new video doorbell with 2MP Full HD video quality, wide field-of-view and crystal-clear two-way audio, all-in-one unit for those that prefer a unified video and audio smart entry solution. For added ease and versatility, the new video doorbell can connect to existing digital and mechanical door chimes.

De videodeurbel beschikt dus, zoals het er nu naar uitziet, over een full hd-resolutie van twee megapixel, een brede kijkhoek en heldere 2-wegaudio. Helaas weten we momenteel niets extra’s over het product. We weten ook nog niet wanneer de aankondiging plaatsvindt, wanneet het product te koop is en wat het moet gaan kosten. Ook weten we nog niets over smarthome-ondersteuning. Tot op heden ondersteunen de producten van het bedrijf wel altijd bijvoorbeeld Homekit, dus zou het logisch zijn als dat nu wederom het geval zou zijn.

Reacties (0)