Arlo Ultra: HDR 4K draadloze beveiligingscamera vanaf nu te koop

26 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
Arlo Ultra

De Arlo Ultra is vanaf nu te koop. De draadloze beveiligingscamera filmt in 4k hdr en heeft een kijkhoek van 180 graden met tweewegcommunicatie en nachtzicht in kleur. Volgens Arlo is dit de meest geavanceerde doe-het-zelf monitoroplossing die ze ooit hebben gelanceerd.

Arlo Technologies heeft in een persbericht laten weten dat de Arlo Ultra vanaf nu wereldwijd beschikbaar is. De nieuwe beveiligingscamera werd in november aangekondigd en heeft ondersteuning voor beelden in een 4k-resolutie en hdr.

De Arlo Ultra is het nieuwe vlaggenschip van het merk. De camera filmt in 4k hdr-videokwaliteit met nachtzicht in kleur, draadloze installatie, een beeldhoek van 180 graden, geïntegreerd spotlicht en tweewegcommunicatie met noise cancelling. Volgens het bedrijf is de Arlo Ultra de meest geavanceerde doe-het-zelf monitoroplossing die ze ooit hebben gelanceerd en legt het de lat hoger op de markt voor thuisbeveiliging.

De basis van het systeem draait om de Arlo Smarthub. Via de Arlo Smarthub kun je beelden ook lokaal opslaan wanneer je een micro-sd-kaart plaatst. De Arlo Smarthub zorgt er ook voor dat je langer met de batterijen in de camera’s langer meegaan.

Prijzen en beschikbaarheid

De Arlo Ultra zou in februari op de markt verschijnen, zoals was aangekondigd tijdens de CES 2019 begin januari. Uiteindelijk is het nu maart geworden. De camera is vanaf nu te koop vanaf 499,99 euro en wordt inclusief een jaar gratis Arlo Smart Premier geleverd. Hiermee krijg je toegang tot geavanceerde kunstmatige intelligentie en comutervisietechnologie en komt met 30 dagen cloudopslag en gepersonaliseerde detectie van mensen, voertuigen en pakketten.

Reacties (0)