Arlo Essential Indoor Camera is verkrijgbaar vanaf 1 april

15 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Arlo Essential Indoor Camera

De Arlo Essential Indoor Camera verschijnt 1 april. De nieuwste toevoeging aan het Arlo-assortiment komt met een privacy shield.

Twee weken geleden schreven we over de Arlo Essential Indoor Camera. Het was op dat moment nog onduidelijk wanneer de slimme beveiligingscamera in de Benelux gelanceerd zou worden. Inmiddels weten we de prijs en beschikbaarheid van de nieuwste toevoeging aan het Arlo-assortiment.

De Arlo Essential Indoor Camera filmt in 1080p video in een beeldverhouding van 130 graden. De camera komt met een geautomatiseerde privacy shield. Dit wil zeggen dat de camera je huis optimaal zal beveiligen als je niet thuis bent. Ben je wel thuis, dan kun je het geluid en het beeld uitschakelen. Er komt dan een schuifje voor de camera en er wordt geen geluid meer opgenomen. Deze beveiligingscamera beveiligt dus alleen wanneer het nodig is en denkt aan je privacy als je thuis bent.

Nachtvisie en tweewegcommunicatie is uiteraard aanwezig en ook is er een ingebouwde sirene op de binnencamera beschikbaar. Je hebt geen hub nodig, maar sluit dit model direct aan op je wifi-netwerk. Volgens Arlo is de installatie een fluitje van een cent en dankzij het compacte design, het flexibele voetstuk en de wandplaat kun je de Arlo Essential Indoor Camera plaatsen waar je maar wilt.

Advertentie

Via Arlo Smart Security, dat wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie, kan de camera het onderscheid maken tussen personen en huisdieren. Video’s kunnen tot dertig dagen in de cloud worden opgeslagen. Het Arlo Smart-abonnement geeft je extra mogelijkheden voor deze camera, maar kost je maandelijks wel enkele euro’s.

Prijs en beschikbaarheid

De Arlo Essential Indoor Camera is vanaf 1 maart te bestellen en is leverbaar vanaf 1 april. De consumentenadviesprijs is 129 euro. Een abonnement op Arlo Smart Security kost je 2,79 per maand voor een enkele camera. Bij aanschaf van deze camera krijg je een trial van drie maanden gratis.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)