Arlo-app krijgt tweestapsverificatie, widgets en meer opties

26 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
arlo-app-schets

De gratis te downloaden applicatie voor de Arlo-beveiligingscamera's krijgt binnenkort een update met een aantal handige functies. Zo krijgen gebruikers onder meer toegang tot tweestapsverificatie en kunnen ze notificaties voor een bepaalde tijd blokkeren.

Arlo-app krijgt binnenkort meer functies

De CEO van Arlo, het bedrijf dat onder meer beveiligingscamera’s maakt, heeft via Twitter laten weten dat de app voor die camera’s binnenkort wordt voorzien van een aantal handige functies. Nog niet zo heel lang geleden bracht de fabrikant al een update uit waardoor ook mensen in Nederland een abonnement kunnen afsluiten en nu al is er meer om naar uit te kijken. De aankomende update (of updates, dat is nu nog onduidelijk) zal voornamelijk in het teken staan van de user interface en gebruiksgemak.

Zoals je in de bovenstaande tweet kunt bekijken, kunnen we dus in de toekomst in elk geval rekenen op het tijdelijk kunnen uitschakelen van notificaties, widgets voor Android en iOS, betere time stamping, tweestapsverificatie, betere notificaties voor de systeemstatus en nog veel meer. Matthew McRae, zoals de CEO heet, zegt dat dit veelgevraagde functies zijn waar nu dus hard aan gewerkt wordt. Zoals het er nu naar uitziet moeten de bovenstaande functies allemaal in het eerste kwartaal van 2019 gaan verschijnen.

Reacties (0)