Amazon kondigt donderdag nieuwe slimme producten aan

21 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
Echo 3

De online winkelketen en techggiant Amazon heeft laten weten op 24 september aanstaande een hardware-evenement te houden.

Amazon presenteert donderdag nieuwe hardware

Net zoals Apple, Microsoft en Google presenteert ook de online winkelketen en techggiant Amazon elk jaar rond dezelfde tijd een hardware-evenement. Dit jaar vindt dat evenement plaatst op 24 september, om 19:00 uur Nederlandse tijd. Onder meer de website The Verge heeft hiervoor een uitnodiging gekregen. In de mail stond bijvoorbeeld dat het Devices and Services-team van de partij is, die genoeg nieuws te delen heeft. Verder is duidelijk dat het event alleen toegankelijk is voor mensen met een uitnodiging, waardoor het er dus op lijkt dat niet iedereen met de live stream kan meekijken.

In de uitnodiging staat niet wat we mogen verwachten van het evenement en het team dat binnen Amazon verantwoordelijk is voor apparaten en diensten. Tijdens het evenement van vorig jaar presenteerde het bedrijf in elk geval allerlei nieuwe slimme speakers en een slim display, dus de kans is groot dat we dat dit jaar ook kunnen verwachten. Het gros van de apparaten die in 2019 aangekondigd werden, werkt ook met Amazon Alexa. Het kan ook gebeuren dat het bedrijf ons nog kan verrassen met bepaalde hardware, aangezien ook de slimme bril Echo Frames aangekondigd, bijvoorbeeld.

Reacties (0)