FWD Weekly update: Video’s vanaf de IFA en een nieuwe soundbar

22 september 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update nemen we je mee naar de IFA 2019 met een aantal video's en kijken we naar een nieuwe soundbar van Teufel.

Aftermovie: TP Vision presenteert nieuwe Philips tv’s tijdens IFA 2019

Afgelopen week vond in Berlijn IFA 2019 plaats. Tijdens deze elektronicabeurs presenteren alle grote fabrikanten het nieuwste op het gebied van consumentenelektronica. Ook TP Vision was van de partij en greep de beurs aan om verschillende innovaties op het gebied van oled tv’s en audiosystemen te presenteren. Wij waren natuurlijk aanwezig in Berlijn en maakten een video met een impressie van de beursvloer, de presentatie en natuurlijk de afterparty.

Review: Teufel Cinebar Lux

De Teufel Cinebar Lux is een brede soundbar zonder subwoofer. In veel gevallen leveren soundbars zonder subwoofer een minder optimaal geluid af. Hoe bevalt de Cinebar Lux, met zijn adviesprijs van 799 euro? En op wat voor extra functies mag je rekenen? Wesley vertelt het je in de review van de Teufel Cinebar Lux.

Video: Innovaties op het gebied Smart Appliances (witgoed) – IFA 2019

Op IFA 2019 zien we niet alleen het nieuwste van het nieuwste voorbij komen op het gebied van tv, audio, wearables en kleine smarthome-producten. Ook de grote witgoedfabrikanten zijn aanwezig en tonen hun innovaties. We gingen tijdens IFA 2019 op bezoek bij onder meer Siemens, Electrolux en Miele. Bekijk de video met innovaties op het gebied van Smart Appliances.

Video: een kijkje achter de schermen tijdens IFA 2019

Het is alweer een ruime week geleden dat we met vijf man sterk in Berlijn aanwezig waren om verslag te doen van IFA 2019. Zes dagen vol met persconferenties, video-opnamen, uren zitten achter een computer en kilometers over de beursvloeren wandelen. Dit jaar hebben we niet alleen een aantal leuke product- en trendvideo’s gemaakt, we geven je ook een kijkje achter de schermen tijdens Europa’s grootste elektronicabeurs. Bekijk de video voor een kijkje achter de schermen tijdens IFA 2019.

Review: TCL 55EP680 (EP680-serie) lcd led tv

Deze bereikbaar geprijsde TCL komt met een hele reeks specificaties die je vaak enkel op dure modellen terug vindt: Dolby Vision, HDR10+, Dolby Atmos en Android TV. Reden genoeg om hem even van dichtbij te bekijken. Eric ging met de televisie aan de slag. Lees het in de review van de TCL 55EP680 lcd led tv.

Introductie Bowers & Wilkins PX5, PX7, PI3 en PI4 hoofdtelefoons – eerste indruk

Bowers & Wilkins heeft gisteren tijdens een persevenement in Londen vier nieuwe hoofdtelefoons aangekondigd. Het van oorsprong Britse bedrijf nodigde onder meer de Nederlandse pers uit voor de introductie van de PX5 en PX7 on-ear headphones en de PI3 en PI4 in-ear headphones. Martijn vertelt je er alles over in de Introductie Bowers & Wilkins PX5, PX7, PI3 en PI4 hoofdtelefoons.

Reacties (0)