YouTube ondersteunt hdr-content op iPhone XS en iPhone XS Max

27 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Youtube app

YouTube heeft bekendgemaakt dat er nu een update beschikbaar is voor de app die je kunt downloaden voor je iPhone XS en XS Max. Wanneer je de update binnenhaalt, dan is het mogelijk hdr-content te bekijken op je gloednieuwe iPhone.

Download de update voor YouTube

De iOS-versie van de YouTube-app is voorzien van de nodige update die het mogelijk maakt dat eigenaars van een iPhone XS of iPhone XS Max video’s in high dynamic range kunnen bekijken. De nieuwe iPhone-modellen zijn nog net geen week verkrijgbaar, maar in die korte week hebben gebruikers al wel opgemerkt dat het voor hen niet mogelijk was video’s in hdr te bekijken via het populaire platform. En dat terwijl de eerder gelanceerde iOS-apparaten, iPhone X, 8 Plus, 8 en iPad Pro, dat al een tijdje kunnen.

Gelukkig heeft het dus niet lang geduurd voordat YouTube deze update uitbracht. Een week wachten lijkt misschien vervelend, maar mensen in 2017 moesten maanden op dezelfde update wachten (die verscheen toen pas in mei). In dat opzicht valt het dus wel allemaal mee. Je kunt video’s in verschillende kwaliteitsformaten met hdr bekijken. De maximale resolutie van zo’n video is 1080p. Mocht je al in het bezit zijn van zo’n nieuwe iPhone, dan doe je er dus goed aan snel de update voor de videostreamingdienst binnen te halen.

YouTube

Reacties (0)