YouTube brengt YouTube Capture voor iPad uit

15 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
youtubecapture

De grote videowebsite YouTube heeft zijn populaire filmpjes opnemen-app ook voor de iPad en iPad mini uitgebracht. Met YouTube Capture wordt het mogelijk om met de camera van de iPad filmpjes op te nemen en direct op YouTube te plaatsen.

Het uploaden van video’s naar YouTube is tot op heden niet mogelijk in de officiële YouTube-app. YouTube Capture is een aparte app die het mogelijk maakt om je zelfgeschoten video’s direct naar Google’s grote online videodienst up te loaden.

YouTube Capture: creëer je eigen video’s

De app geeft je ook de mogelijkheid om een muziekje aan de video toe te voegen of de kleurweergave van je beelden aan te passen. Daarnaast biedt YouTube Capture ook de bekende autostabilisatie van YouTube die door velen wordt gebruikt. Door de autostabilisatie worden schokkende beelden – die vaak voorkomen bij filmpjes die door smartphones zijn gemaakt – zo veel mogelijk vermindert. Deze functie is al reeds beschikbaar in de webversie van YouTube.

De geüploade video’s kun je naar eigen wens doorplaatsen of verschillende sociale media als Google+, Facebook en Twitter. Het is ook mogelijk om de titel, beschrijving en trefwoorden van je YouTube-video aan te passen. Een andere optie die YouTube Capture biedt, is het privé maken van je geüploade video. Als je een video op privé zet, kunnen alleen degenen met een speciale link de video bekijken.

Download: YouTube Capture (gratis)

Reacties (0)