Xiaomi Mi Mix 3 wordt 25 oktober gepresenteerd

16 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
Xiaomi Mi Mix 3

De Xiaomi Mi Mix 3 wordt 25 oktober officieel gepresenteerd. Het Chinese bedrijf heeft een afbeelding van het toestel online gezet. De eerder gelekte schuifcamera lijkt inderdaad aanwezig te zijn op het nieuwe toestel.

De Xiaomi Mi Mix 3 dook in augustus al op toen president Lin Bin van Xiaomi direct een bericht de wereld in slingerde toen de Honor Magic 2 werd gepresenteerd. De tekst “Sorry, they look alike. We’re launching in October” werd toen geplaatst samen met een afbeelding van de nieuwe smartphone waarop de achterkant uitschuifbaar lijkt te zijn. Begin september lekte vervolgens een hands-on video uit van het toestel. Een exacte datum voor oktober hadden we nog altijd niet, tot vandaag dan. De Xiaomi Mi Mix 3 wordt op 25 oktober gepresenteerd.

De eerder gelekte schuifcamera lijkt inderdaad aanwezig te zijn op het toestel. Alhoewel schuifcamera, in feite is het een schuiftelefoon. Bij de Xiaomi Mix 3 schuif je als het ware de gehele smartphone via de achterkant omhoog. Hierdoor worden de camera’s zichtbaar en kun je foto’s gaan maken.

Teaser lijkt schuifcamera te bevestigen

Over specificaties is op dit moment nog niets bekend. Xiaomi heeft op het Chinese Weibo een teaser geplaatst met het toestel en de datum 25 oktober. De rand aan de bovenkant van de smartphone op de afbeelding lijkt inderdaad aan te duiden dat je het toestel kunt schuiven. Een notch lijkt in ieder geval niet aanwezig te zijn, nadat er eerder geruchten over waren opgedoken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)