Windows 10 Spring Creators Update uitgesteld door serieus probleem

11 april 2018 1 Minuut 1 Reacties
windows-10-windows

De verwachting was dat Microsoft op 10 april de Windows 10 Spring Creators Update zou lanceren, maar helaas is dit nog niet gebeurd. Bronnen hebben bevestigd dat het bedrijf uit Redmond tegen een serieus probleem is aangelopen en dat de lancering daarom is uitgesteld.

Windows 10 Spring Creators Update verschijnt later

Aanvankelijk had de Windows 10 Spring Creators Update op 10 april jongstleden moeten arriveren, maar dat is nog niet gebeurd. Bronnen bevestigen tegenover de website Windows Central dat Microsoft een vervelende bug is tegengekomen, een zogenaamde blocking bug. Zo’n probleem zorgt ervoor dat je niet kunt overgaan tot de uitrol van een product. Het probleem is afgelopen weekend pas gevonden, waardoor het dus nog weken kan duren voordat we de update voor het besturingssysteem kunnen ontvangen. Hoe lang het duurt, is niet bekend.

De Windows 10 Spring Creators Update staat in het teken van een aantal grote veranderingen aan het populaire besturingssysteem voor computers, laptops en tablets. Zo worden er veranderingen doorgevoerd aan de interface en zal er meer met het Fluent Design gedaan worden. Daarnaast zou Timeline geïntroduceerd worden; een functie waarmee je naadloos op verschillende apparaten kunt werken. Het wachten is nu totdat Microsoft de update vrijgeeft. Dit zou kunnen gebeuren aan het einde van deze maand of wellicht iets later.

Reacties (1)