Windows 10 November 2019 Update nu beschikbaar

13 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-windows

Microsoft heeft dinsdagavond een update uitgebracht voor Windows 10-systemen, genaamd de Windows 10 November 2019 Update. Het betreft geen grote update, maar eentje die meer lijkt op een traditionele servicepack met kleinere updates.

Download de Windows 10 November 2019 Update

Vanaf nu kun je een update verwachten voor het Windows 10-besturingssysteem, in de vorm van de Windows 10 November 2019 Update. In tegenstelling tot eerdere gelanceerde update betreft dit slechts een klein pakket met aanpassingen. Daardoor lijkt de November 2019 Update meer op een traditionele serivcepack. Het gaat dan ook voornamelijk om aanpassingen en verbeteringen die achter de scherm doorgevoerd zijn. Dat betekent echter niet dat je helemaal geen nieuwe mogelijkheden hoeft te verwachten van het bedrijf.

Zo krijg je nu meer controle over je notificaties en kun je per app de instellingen bepalen. Ook kun je notificaties voor apps muten, mocht je ze irritant vinden. Een andere oplossing is misschien het aantal te versturen notificaties te beperken per applicatie. Verder kun je het startmenu openen door met je muis over het icoon te zweven, kun je items aan je agenda via de taakbalk toevoegen en moet de interne zoekmachine beter werken. Je vindt de update door naar Instellingen > Bijwerken & beveiliging > Windows Update te gaan.

Reacties (0)