WhatsApp rolt videobellen nu voor iedereen uit

15 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
WhatsApp

WhatsApp heeft de optie voor het videobellen voor iedereen uitgerold, nadat de functie eerder voor bètatesters werd uitgebracht. Je kunt nu een update voor de berichtendienst verwachten, die de functionaliteit zal toevoegen.

Videobellen met WhatsApp

WhatsApp heeft aangekondigd dat het videobellen nu voor alle gebruikers beschikbaar is. Wanneer je nu de applicatie updatet, een chat opent en op de camera rechts bovenin tapt, dan wordt het gesprek gestart. De interface en indeling van het videobellen lijken enorm op apps die de berichtendienst voorafgingen, zoals Google Duo, Skype, FaceTime en Facebook Messenger. Je ziet twee gezicht: je eigen en die van degene waarmee je aan het bellen bent. Gebruikers zijn in staat de camera om te draaien, zodat je de andere kant op filmt.

2016 is tot op heden een bijzonder productief jaar geweest voor WhatsApp. Dit jaar heeft de populaire berichtendienst een desktopversie gelanceerd. Zo is het nu mogelijk om in je browser op je pc of laptop met je contactpersonen te chatten. Ook worden de chats beschermd door end-to-end-versleuteling en hebben gebruikers toegang gekregen tot middelen waarmee foto’s en video’s bewerkt kunnen worden. In de toekomst zal het team achter de berichtendienst nog meer functies gaan toevoegen en de belervaring gaan verbeteren.

WhatsApp Messenger

Reacties (0)