WhatsApp lanceert bèta-programma in Google Play

23 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
WhatsApp

WhatsApp heeft laten weten dat er vanaf nu een bèta-programma beschikbaar is voor de chatdienst, binnen Google Play. Je kunt je nu aanmelden. Wees wel gewaarschuwd: het bèta-programma kan bugs met zich meebrengen.

WhatsApp-bèta’s gemakkelijker te downloaden

Van WhatsApp zijn er altijd meerdere versies in omloop. Je kunt de meest stabiele versie altijd downloaden uit Google Play. terwijl sites als APK Mirror en de eigen website van de berichtendienst altijd bèta-versies aanbieden. Versies van de chatapp die features bevatten die nog worden getest voordat ze live gaan, vaak weer kunnen verdwijnen en later misschien weer terugkomen. Als je hier aan begint, maak je borst dan maar nat: want naast toffe features, krijg je ook te maken met bugs of onderdelen die helemaal niet goed werken.

Dat gezegd hebbende: je kunt je nu aanmelden voor het ontvangen van de laatste bèta’s via een speciale pagina binnen Google Play. Het enige dat je hoeft te doen is te klikken op deze link, waarna je je kunt aanmelden voor het programma. Zo hoef je niet meer handmatig alles zelf in de gaten te houden en kan WhatsApp zijn software op meer apparaten testen. Wil je zelf nog altijd de controle houden op welke versie van WhatsApp je downloadt naar je smartphone of tablet, dan kun je altijd de website van de app in de gaten houden.

WhatsApp Messenger

Reacties (0)