Wereldwijde uitrol Instagram Live Stories begint deze week

25 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
instagram-app

Instragram heeft bekendgemaakt dat Instagram Live Stories vanaf deze week wereldwijd wordt uitgerold naar alle gebruikers. Binnen nu en een week moet de update naar versie 10.0 beschikbaar zijn voor iedereen op Android en iOS.

Instagram Live Stories

Instagram Live Stories, een functie waarmee live kan worden uitgezonden op het sociale netwerk, wordt vanaf deze week wereldwijd uitgerold naar iedereen. Het bedrijf achter het netwerk maakt vandaag bekend dat de functie vanaf deze week wordt uitgerold en dus elk moment kan aankomen op je Android- of iOS-apparaat. Instagram Stories werd in augustus van vorig jaar gelanceerd en stelt gebruikers in staat een korte samenvatting van foto’s en video’s te maken, die slechts 24 uur beschikbaar zijn voor volgers van een profiel.

Live Stories zijn al beschikbaar in de Verenigde Staten sinds december en stellen gebruikers in staat een live video uit te zenden via Instagram. Een Live Story starten doe je door twee keer naar rechts te vegen, waarna er tot een uur uitgezonden kan worden. Instagram meldt op zijn blog dat gebruikers van de applicatie, beschikbaar op Android en iOS, moeten uitkijken naar de update naar versie 10.0. Eerder deze maand kwam naar buiten dat Instagram Stories door 150 miljoen mensen dagelijks wordt gebruikt. Ook komen er advertenties aan.

Reacties (0)