Voorinschrijving geopend voor Miitomo van Nintendo

17 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
nintendo-miitomo

Miitomo wordt volgende maand gelanceerd, maar je kunt je nu al inschrijven om een bericht te ontvangen wanneer de app gedownload kan worden. Ook is het mogelijk om alvast je Nintendo Account te registreren.

Miitomo verschijnt in maart voor smart devices

Nintendo’s allereerste app voor smart devices, Miitomo, wordt volgende maand gelanceerd, maar je kunt je nu al inschrijven om een bericht te ontvangen wanneer de app gedownload kan worden. Vanaf nu tot de dag van lancering kan iedereen zich alvast inschrijven door zich aan te melden voor de nieuwe Nintendo Account-dienst. Gebruikers die hun Nintendo Account creëren voordat de app is gelanceerd, ontvangen Platinum Points voor het nieuwe beloningsprogramma My Nintendo, dat tegelijk met de applicatie wordt gelanceerd.

Om te beginnen met Miitomo kunnen gebruikers snel en eenvoudig een Mii-personage maken dat dienst doet als hun sociale alter ego, door kenmerken als gezicht, ogen, kapsel, stem en persoonlijkheid aan te passen. Gebruikers kunnen ook de camera van hun smartphone of tablet gebruiken om een portretfoto te laten transformeren in een Mii-personage, of simpelweg hun Mii-personage van de Wii U of Nintendo 3DS importeren met een QR-code. Daarna kun je je vrienden uitnodigen via sociale media of e-mail.

Ook kun je alvast een Nintendo Account aanmaken via deze link.

Reacties (0)