Volgende grote Windows 10-update is nu beschikbaar

22 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-windows

Gebruikers van Windows 10 kunnen vanaf vandaag de volgende grote update verwachten. De update is beschikbaar via Windows Update. Zo kun je nu gebruikmaken van het lichte thema van Windows en is er een nieuwe sandboxomgeving beschikbaar.

Download de Windows 10-update

Vanaf vandaag kun je een grote update verwachten voor je Windows 10-apparaat. Het gaat om de Mei 2019-update, die onder meer het lichte thema met zich meebrengt. Daarnaast is er ondersteuning voor Kaomoji (voor poppetjes die er zo ¯\_(ツ)_/¯ uitzien), krijg je toegang tot de nieuwe sandboxomgeving en worden Cortana en de zoekfunctie uit elkaar gehaald. Vorige maand werd de update al vrijgegeven voor testers, dus laten we hopen dat Microsoft genoeg tijd gehad heeft om alle kinken uit de kabel te halen.

Daarnaast heeft Microsoft een speciale pagina in het leven geroepen waarop je de gezondheid kunt checken van het besturingssysteem. Mochten er problemen opduiken, dan kun je hier zien wat er precies scheelt. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat Microsoft nu iets voorzichtiger is door de problemen die opdoken bij de vorige Windows 10-update. Wil je de update binnenhalen, dan moet je dat handmatig doen dit keer, via Windows Update (Instellingen > Update & beveiliging > Windows Update).

Reacties (0)