‘Volgende generatie iPad Air krijgt 2GB RAM-geheugen’

21 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
ipad air bamboo tekening

Volgens de laatste geruchten lijk de volgende generatie Apple iPad Air een verdubbeling van naar 2GB werkgeheugen te krijgen.

Natuurlijk kijken we alweer een tijdje reikhalzend uit naar de komst van een nieuwe generatie iPad Air en iPad mini. Er zijn dan ook al de nodige berichten over deze nieuwe iPads te vinden op de website. Het meest recente gerucht is van toepassing op het RAM-geheugen.

iPad Air 2: 2 keer zoveel werkgeheugen

Op dit moment noemen we de komende generatie iPad Air voor het gemak nog maar even de iPad Air 2. Deze tweede generatie iPad Air krijgt volgens de bronnen van TechNews dubbel zoveel werkgeheugen. Van 1 naar 2GB dus. Dit zou overigens volgens de bronnen alleen gebeuren voor de iPad Air, niet voor de kleinere iPad mini met retina scherm. Dit is dan alweer het tweede signaal dat Apple bij de komende generatie de specificaties niet gelijk gaat houden tussen de twee formaten iPad. Ook een speciale anti-reflectie coating lijkt namelijk alleen voor de iPad Air te zijn.

We hebben natuurlijk al regelmatig geschreven over de geruchten rondom de nieuw iPad Air 2. Volgens de verwachtingen krijgt de nieuwe iPad Air de TouchID vingerafdrukscanner die we nu kennen uit de iPhone 5S, zijn de volumeknoppen verzonken in de behuizing en is het design van de speaker-grill iets aangepast. Echt grote vernieuwingen zullen pas in een volgende generatie plaatsvinden. Al is de TouchID vingerafdrukkensensor in de iPhone 5s wel een bewezen indrukmaker, ook ondergetekende wil ondertussen niet meer anders.

Bron TechNews Via iCulture

Reacties (0)