Volg het Apple iPhone- en iPad-event vanavond live (stream en live-blogs)

21 maart 2016 2 Minuten 0 Reacties
Apple-event-21-maart

Vanavond om 18.00 houdt Apple een evenement in de VS. Het bedrijf uit Cupertino presenteert dan waarschijnlijk een nieuwe iPad, een nieuwe iPhone en nieuwe bandjes voor de Apple Watch.

In dit artikel vertellen we je waar je de aankondigingen live kunt volgen.

Het Apple Event – Nieuwe iPhone

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus blijven nog wel even de vlaggenschepen van Apple, maar we verwachten vandaag toch een nieuw model. Waarschijnlijk presenteert Apple de iPhone SE, een variant met een 4-inch scherm.

Het Apple Event – Nieuwe iPad

We krijgen vandaag waarschijnlijk ook een nieuwe iPad te zien; de iPad Air 3 of de iPad Pro mini. Het nieuwe model zou onder meer voorzien worden van vier speakers, een nieuwe camera met flitser, 4GB aan werkgeheugen en een krachtigere processor. Een overzicht van alle verwachtingen lees je in dit artikel.

Het Apple Event – Apple Watch bandjes

Apple presenteert vandaag hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch. Deze bandjes kunnen direct na de presentatie via de website van Apple besteld worden.

Het Apple Event – Apple Watch en Apple TV

Op het gebied van software zal het belangrijkste nieuws met de Apple Watch en Apple TV te maken hebben. Voor beide apparaten wordt het besturingssysteem van een update voorzien.

Apple Event – Volg het live

Apple gebruikers kunnen via de Apple.com/live de stream van de keynote gewoon openen en bekijken. Dit is helaas niet mogelijk voor gebruikers van Windows (wel als je de nieuwe Edge-browser van Microsoft gebruikt) of een Android systeem. Daar zijn wel trucjes voor natuurlijk en als er gebruikt gemaakt wordt een streaming app zoals VLC dan kan deze url soelaas bieden.

Voor gebruikers met een Apple TV is er een speciale app beschikbaar vandaag op het systeem en is het kijken van de livestream dus verreweg het makkelijkste. Natuurlijk zijn er ook de nodige live-blogs die het nieuws vanavond zo snel mogelijk zullen typen. Wij hebben natuurlijk onze favorieten en raden de volgende aan.

Nederlands:

Engels:

Hoewel de populariteit van het twit.tv netwerk de afgelopen jaren aardig gedaald is (in ieder geval in onze perceptie) hebben Leo Laporte en vrienden vanavond ook weer een live-uitzending in petto. Twit.tv pakt het doorgaans zo aan dat ze de Keynote integraal uitzenden en er ‘overheen’ praten om commentaar te leveren. Zie het als een sportwedstrijd waar live commentaar bij geleverd wordt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)