Vogel’s lanceert RingO systeem voor bevestiging van tablets

04 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
ringo-vogels

Vogel's kondigde vorige week de introductie aan van RingO, het universele bevestigingssysteem voor tablets. Het RingO systeem bestaat uit diverse houders en is daarmee geschikt voor de meest gebruikte tablet pc's, zoals de iPad, iPad 2 en Galaxy Tab, terwijl meer versies in ontwikkeling zijn. Met RingO kunnen gebruikers hun tablet op vrijwel elk oppervlak bevestigen, ook in de auto, zodat ze handsfree een film kunnen kijken, het laatste nieuws kunnen lezen of een app kunnen gebruiken.

Het belangrijkste element van RingO is de eenvoud: de tablet wordt in de houder geklemd, die weer veilig op elke andere steun van de productgroep kan worden geklikt: de wandsteun, autosteun, flexibele steun, en meer. Met een druk op de knop los en met een snelle klik vast op de volgende steun.

Vogel’s heeft het universele bevestigingssysteem voor de iPad in september 2010 gelanceerd op de IFA in Berlijn, onder de naam Mount & Cover. Tijdens MacWorld in San Francisco in januari 2011 is het systeem in de Verenigde Staten geïntroduceerd onder de gedeponeerde handelsnaam RingO. Albert Zeeman, VP Innovations bij Vogel’s: “We wilden simpelweg een betere naam voor ons gepatenteerde systeem. Mount & Cover was gericht op de originele iPad, terwijl RingO geschikt is voor een groot aantal bekende tablets. We verwachten dat fabrikanten van tablets en accessoires enthousiast zijn over de mogelijkheden van dit nieuwe product en licentierechten willen voor RingO, zodat ze het systeem in hun eigen producten kunnen opnemen.”

RingO voor iPad 2 is begin mei verkrijgbaar bij diverse grote detailhandels en Apple Premium Resellers in Verenigde Staten en Europa.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)