‘Vingerafdrukscanner Samsung Galaxy S9 zit onder dubbele camera’

22 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s9-render1

Er is een render opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S9 te zien krijgen, die een opmerkelijk designverschil laat zien. Op de afbeelding is namelijk te zien dat de vingerafdrukscanner op de achterkant onder de dubbele camera zit.

Render van Samsung Galaxy S9 – gerucht

Hoewel Samsung er zelf nog niets over naar buiten heeft gebracht, komt de geruchtenmolen over de Samsung Galaxy S9 toch al langzaam op gang. En dat is niet vreemd, aangezien eerder in het nieuws kwam dat het toestel nog wel eens in januari 2018 aangekondigd zou kunnen worden. Mocht dat het geval zijn, dan zou het ook kunnen zijn dat accessoiremakers nu al accessoires produceren die straks werken met de Galaxy S9, zoals bijvoorbeeld een beschermend hoesje. BGR heeft een hoesje gevonden van fabrikant Ghostek.

Hoewel we mogelijk een gedeelte van de Samsung Galaxy S9 te zien krijgen op deze afbeelding, zien we nog lang niet alles. Wel valt er al één ding op: de vingerafdrukscanner zou dit keer verplaatst worden. Op de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy Note 8 zit deze lezer naast de camera, waardoor die soms moeilijk bereikbaar is. Maar nu lijkt Samsung dat te willen veranderen, door de scanner onder de dubbele camera te plaatsen. Dit zou ook tevens het eerste Galaxy S-toestel moeten worden met zo’n dubbele camera.

Reacties (0)