Viewsonic lanceert goedkope ViewBook 730 Android tablet

07 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
viewbook730-ViewSonic

ViewSonic heeft in de gaten de consumenten op zoek zijn naar een goedkopere optie dan de Apple iPad of de hier omheen geprijsde tablets. Archos biedt momenteel dit soort instapmodellen en daar komt ViewSonic nu bij. De ViewBook 730 is een tablet met Android 2.2 en een adviesprijs van 249,99 dollar.

Je krijgt natuurlijk niet alle high-end features, maar wel gewoon een solide en goed uitgeruste Android tablet, iets wat veel mensen willen. De ViewBook 730 beschikt naast Android 2.2 over een ARM Cortex A8 processor, 512GB aan RAM geheugen, een intern opslaggeheugen van 8GB, geheugen uitbreidmogelijkheden met een microSD geheugenkaart, en een 7 inch scherm met een resolutie van 800 bij 400 pixels. Bekijk na de break een demo video van de ViewBook 730.

Video ViewSonic ViewBook 730

Alsof dat alles nog niet genoeg is krijg je qua connectiviteit ook nog Wifi, Bluetooth, een mini HDMI uitgang, een MicroSD card slot en een mini USB poort. Op de voorzijde van de tablet bevindt zich ook een VGA resolutie camera voor video gesprekken. De tablet zal later dit jaar ook in Europa verschijnen.

Reacties (0)