Video: Teaser Toshiba Tablet, met Android 3.0 en Flash

22 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
toshiba-tablet

We wisten al dat er een Toshiba tablet aan zat te komen, maar de naam ervan was nog niet bekend. Toshiba heeft nu een teaser website online gezet waarin de naam 'Toshiba Tablet' wordt gebruikt. Of dit ook de daadwerkelijke naam wordt moeten we afwachten, maar de teaser belooft in ieder geval veel moois.

De Android 3.0 tablet bevat een dual-core Tegra 2 processor en Flash ondersteuning voor de internet browser. Dit laatste puntje gebruikt Toshiba mooi om Apple te kijk te zetten. Probeer maar eens met een iOS apparaat de website van de Toshiba tablet op te starten. Hier krijg je dan te zien; “Such a shame… if you had a Toshiba Tablet you would enjoy the entire internet. Yep, Flash sites too.” Ook als je de officiele lijst van specs bekijkt en naar de batterij sectie gaat staat er; “Battery replaceable? Yes. By screwdriver-savvy people, like you.” Dit verwijst weer naar Apple’s niet vervangbare batterijen in de iPhone en iPad.

De rest van de specificaties zijn redelijk voorspelbaar, met een 10.1 inch capacitief multitouch touchscreen, 1.280 bij 800 pixels resolutie, een 2 megapixel camera een de voorzijde en een 5 megapixel camera met autofocus aan de achterzijde. Wifi, USB, mini-USB en een SD slot maken de lijst compleet. Volgens de teaser zal de Toshiba Tablet in de lente van 2011 gelanceerd worden.

Reacties (0)