Video: Eerste indrukken HTC Flyer tablet

13 mei 2011 1 Minuut 1 Reacties
HTC-Flyer-feature

De HTC Flyer is de eerstvolgende Android tablet die de markt gaat bereiken, al is het voorlopig zonder Android 3.0 Honeycomb. In een groot aantal landen is de Flyer inmiddels leverbaar en Nederland zal ook snel volgen. Slashgear heeft de tablet al in handen gehad en een korte unboxing en eerste indrukken video gemaakt.

Het unieke aan de Flyer is de stylus die je meegeleverd krijgt, welke moet zorgen voor de perfecte tablet ervaring voor alle creatievelingen onder ons. Het is een intrigerende tablet die voorlopig nog draait op Android 2.3 Gingerbread (Honeycomb update wordt snel verwacht), gebruik maakt van een 1.5GHz processor, een 7 inch display heeft en zowel als Wifi-only als Wifi + 3G versie op de markt komt.

HTC Flyer: Eerste indrukken

Wat Slashgear vooral is opgevallen is dat er geen enkele mogelijkheid is om te stylus op te bergen, afgezien van de matige case die je meegeleverd krijgt. Daarnaast schijnt er nog maar weinig app ondersteuning te zijn voor de stylus functie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Henk

Henk
15 mei 2011 om 14:49

Ziet er zeer strak uit. Veel beter dan verwacht. Als HTC er een 7″ (Samsung Tab 7″) prijs aan plakt, dan ben ik geïntereseerd.

Inloggen