Video: Demonstratie AndyPad tablets

20 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
AndyPad-demo

De Britse fabrikant AndyPad werkt al een paar weken hard aan de promotie van haar AndyPad en AndyPad Pro tablets, twee budget Android tablets met een 7 inch display. Op 1 september moeten beide tablets officieel gelanceerd worden in de UK, maar AndyPad heeft al aangegeven de tablets ook overzees te willen verkopen. Vandaag is er een demonstratie van de AndyPad en AndyPad Pro opgedoken die de gaming mogelijkheden toont.

Beide tablets beschikken over Android 2.3 als besturingssysteem en Wifi. De standaard AndyPad is eigenlijk het benoemen niet waard aangezien deze beschikt over een resistief touchscreen zonder multitouch. De AndyPad Pro beschikt over een capacitief touchscreen en krijgt daarbij ook Bluetooth, 8GB extra opslaggeheugen, en een camera aan de achterzijde. Qua aansluitingen zijn beide tablets goed uitgerust met microUSB, een MicroSD card reader en mini HDMI. Bekijk de demo video na de break.

Video AndyPad tablets

Zoals je in de video ziet wijkt het design van de getoonde tablets af van het design dat op de AndyPad website getoond wordt en wat we in eerdere video’s gezien hebben. Waarschijnlijk zijn deze modellen prototypes en worden de uiteindelijke modellen compleet in het wit uitgebracht. de standaard AndyPad zal te koop zijn voor zo’n 150 euro terwijl de AndyPad Pro een prijs zal krijgen die rond de 200 euro ligt.

Bekijk de volledige specificaties van de AndyPad tablets hier.

Reacties (0)