Video: Acer Iconia Tab A100 vs HTC Flyer

13 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
HTC-Flyer-Iconia-A100

We hebben eerder al een hands-on video van de Acer Iconia Tab A100 vanaf de IFA Preview show gezien, maar nu is de 7 inch A100 naast de 7 inch HTC Flyer gelegd. De markt voor 7 inch tablets is nog klein dus nu is het de tijd voor fabrikanten om zich te laten zien.

Beide tablets hebben een 7 inch display van 1.024 bij 600 pixels, maar de Flyer is voorzien van een IPS scherm wat een betere beeldkwaliteit, vooral in lichtere omstandigheden, moet geven. De Iconia Tab A100 beschikt over een Tegra 2 dual-core processor en de Flyer over een 1.5GHz Snapdragon single-core processor, wat de A100 weer het voordeel geeft. Qua besturingssysteem draait de Flyer (vooralsnog) op Android Gingerbread en de Iconia Tab A100 reeds op Android Honeycomb. De Iconia Tab A100 beschikt over een microSD card reader en een HDMI aansluiting, terwijl de Flyer deze HDMI uitgang mist. Kijkend naar het design wint de Flyer weer met een wat solider aanvoelend en kwalitatief hoogwaardig ogend metalen design. Bekijk de video na de break.

Video: HTC Flyer vs Acer Iconia Tab A100

Een groot verschil is dat de Iconia Tab A100 een stuk goedkoper zal zijn dan de Flyer met 349,00 euro voor een 8GB versie. Daarnaast zal de tablet over Android 3.2 beschikken bij lancering, welke speciaal ontwikkeld is voor compatibiliteit met onder andere 7 inch schermformaten.

Bron: Tablet Blog


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)