Update voor OnePlus 5 en 5T verhelpt bluetooth- en bootloader-problemen

21 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-5t-foto-10

Fabrikant OnePlus heeft een update uitgebracht voor de OnePlus 5 en de OnePlus 5T die de problemen verhelpt met bluetooth en de bootloader. Helaas worden er verder geen nieuwe functies toegevoegd aan de smartphones die vorig jaar werden uitgebracht door het Chinese bedrijf.

Download de update voor OnePlus 5/5T

OnePlus rolt momenteel een kleine, maar belangrijke update uit voor de OnePlus 5 en de OnePlus 5T. De vlaggenschepen van vorig jaar hoeven niet te rekenen op nieuwe functies, maar krijgen wel oplossingen voor problemen waar gebruikers last van kunnen hebben gehad. De update, OxygenOS 5.1.3 (de OnePlus 6 zit inmiddels op OxygenOS 5.1.8), bevat dezelfde oplossing voor het bootloader-probleem waar het vlaggenschip van dit jaar ook last van had. Je maakt je smartphones dus veiliger door deze update binnen te halen.

Daarnaast is er een oplossing uitgerold voor de bluetooth-verbinding, in het specifiek voor de verbinding in auto’s. Als het goed is moet de verbinding niet steeds wegvallen. Uiteraard zijn er ook wat algemene prestatieverbeteringen en bugfixes uitgerold, die de algehele stabiliteit van de OnePlus 5 en 5T moeten verhogen. Eigenaars van de 5 moeten rekenen op een updateformaat van 58 MB, terwijl de 5T 64 MB zwaar is. In beide gevallen hoeft dit geen probleem te vormen, omdat de toestellen worden uitgerust met genoeg interne opslagruimte.

Reacties (0)