Uitrol Android 7.0 voor Sony Xperia-toestellen wederom hervat

09 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
Sony-Xperia-Z4-Tablet-review-totaal

Sony heeft laten weten dat de uitrol van Android 7.0 Nougat wederom is hervat voor een groot aantal toestellen van de Sony Xperia-lijn. De uitrol werd eerder tot een halt geroepen, wanneer bleek dat er problemen waren opgedoken met de software.

Download Nougat voor Sony Xperia-toestellen

Sony heeft donderdag wederom Android 7.0 Nougat uitgebracht voor Sony Xperia-modellen. De update wordt nu uitgerold naar de Xperia Z3-, Xperia Z4- en Xperia Z5-lijn, waaronder dus de Z4 Tablet en de Z5 Premium. De update werd al eerder uitgebracht voor de genoemde series, maar werd niet lang daarna stopgezet door de fabrikant, omdat gebruikers hadden gemeld dat er problemen waren ontstaan met het besturingssysteem. Als het goed is moet de software-update voor het besturingssysteem nu wél goed werken.

In een eerdere tweet van Sony heeft het bedrijf ook een korte video gepubliceerd waarin je alle veranderingen op een rij te zien krijgt. De Sony Xperia Z4 Tablet draaide al op Android 6.0 Marshmallow, wat ook een enorm fijne versie van het Android-besturingssysteem is. Daar hebben eigenaars van de tablet zo’n vijf maanden op moeten wachten. Nu hebben diezelfde eigenaars drie maanden moeten wachten totdat het team van Sony klaar was voor een release. De update wordt nu uitgerold naar iedereen en kan binnen nu en enkele weken aankomen.

Reacties (0)