TransPhone eerder gelanceerd dan de ASUS Padfone

31 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
Transphone

Het lijkt erop dat ASUS toch niet de eerste fabrikant is die een tablet/smartphone combinatie gelanceerd heeft. De Padfone is gisteren tijdens de Computex 2011 gepresenteerd, maar drie dagen eerder was het de TransPhone van CMIT die, zonder veel aandacht en festiviteiten, onthuld werd. Bij TransPhone werkt op dezelfde manier maar kan de smartphone ook in de tablet geplaatst worden, maar de manier waarop verschilt.

Bij de TransPhone moet de smartphone in de tablet geschoven worden, terwijl de Padfone een apart compartiment heeft waar de telefoon in past en welke compleet gesloten kan worden. Daarnaast komt de TransPhone met een Bluetooth headset die ook in de tablet geschoven kan worden. Qua specificaties heeft de TransPhone een 1.2GHz dual-core Qualcomm processor, een SVGA display, USB en HDMI. Op welk besturingssysteem de tablet draait is niet duidelijk, net als de prijs en beschikbaarheid.

Beiden modellen hebben wel iets, maar toch lijkt de TransPhone net iets geavanceerder met de in- en uitschuifbare telefoon. Wat vind jij?

Bron: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)