Toshiba Tablet gespot op Amazon, details bekend

18 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba-tablet-Android

We horen al geruime tijd geruchten over de Toshiba Tablet en soms komt er een klein feitje tussendoor, maar echt veel zijn we tot nu toe nog niet tegengekomen. Amazon heeft daar vandaag verandering in gebracht door de Tablet in de online shop te plaatsen, met volledige specificaties.

Helaas geeft Amazon nog geen prijs of release datum, maar we weten wel dat de Tegra 2 tablet onder andere voorzien zal zijn van een HDMI aansluiting, USB 2.0 poort, een 2 megapixel camera aan de voorzijde voor video gesprekken, een 5 megapixel camera aan de achterzijde voor foto’s en video, Wifi en Bluetooth, mini USB, SD card slot en een s.5mm koptelefoon jack. Ook bevat de Toshiba tablet GPS, een accelerometer en een digitaal kompas. Waarschijnlijk is Android Honeycomb het besturingssysteem. Of de tablet 3G connectiviteit bevat is niet geheel duidelijk.

De rubberen covers voor de achterzijde kunnen vervangen worden – en komen waarschijnlijk in meerdere kleuren – net als de batterij. Toshiba zou ook een docking station in ontwikkeling hebben voor extra aansluitingen. Volgens de geruchten, en daar moeten we het dan maar weer mee doen, verschijnt de Toshiba Tablet ergens in juni.

Reacties (0)