Toshiba AT300 tablet eind juni te koop voor 399 euro

30 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba-AT300

Vorige week lanceerde Toshiba haar nieuwe AT300 quad-core tablet al in verschillende Europese landen en vandaag heeft ook Toshiba Benelux de tablet aangekondigd. De tablet beschikt onder meer over Android 4.0 Ice Cream Sandwich en een Tegra 3 quad-core processor. In Nederland verschijnt de AT300 eind juni voor een adviesprijs van 399 euro.

De Toshiba AT300 is een 10.1 inch tablet die rijkelijk uitgerust is qua aansluitingen en uitbreidingsmogelijkheden. Zo krijg je onder meer Wifi, Bluetooth 3.0, een microUSB poort, een microHDMI aansluiting en een SD card reader. Ook krijg je toegang tot de Google Play Store en Toshiba’s eigen Toshiba Places platform. Aan de achterzijde van de tablet bevindt zich een 5 megapixel camera voor foto’s en video-opnamen en aan de voorzijde een 2 megapixel camera voor videogesprekken. Wat betreft het opslaggeheugen heb je de keuze uit 16GB en 32GB. Ook zal er een 3G model gelanceerd worden.

Daarbij komt Toshiba met een aantal accessoires voor de AT300. Het AT300 dock moet ideaal zijn om de tablet in een bepaalde positie te plaatsen voor het kijken van een film en de AT300 hoes biedt optimale bescherming voor onderweg. Ook kan de hoes opgevouwen worden om de tablet in verschillende hoeken te plaatsen. Meer informatie over de Toshiba AT300 tablet vind je op de productpagina.

Reacties (0)