‘Toekomstige Sony Xperia-smartphones krijgen flexibelele oled-schermen’

30 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-xz-premium-foto-7

Mogelijk hebben Sony en LG een deal gesloten over de levering van oled-schermen. En niet zomaar oled-schermen, maar de flexibele variant daarvan. Dat zou kunnen betekenen dat toekomstige Xperia-smartphones over dergelijke schermen kunnen beschikken.

Sony-smartphones met flexibele oled-schermen – gerucht

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan hebben Sony en LG een deal gesloten over de levering van flexibele oled-schermen voor smartphones. LG Display en de Japanse elektronicafabrikant hebben al een deal over de levering van oled-schermen voor televisies, maar nu zou er dus ook een deal zijn gemaakt voor smartphones. Mogelijk zien we dus in de toekomst Xperia-toestellen met gebogen schermranden, zoals Samsung bijvoorbeeld doet met de Galaxy S- en Note-reeksen. Of wordt het toch een opvouwbare smartphone?

Bronnen uit de industrie in Zuid-Korea hebben al laten weten dat Sony in elk geval geïnteresseerd is in het produceren van opvouwbare smartphones, maar onduidelijk is helaas nog wanneer dit moet gebeuren. Samsung heeft bijvoorbeeld, naar verluidt, achter de schermen tijdens de CES-beurs zijn eerste opvouwbare smartphone laten zien, maar over de Japanse concurrent van die fabrikant bestaan zulke verhalen helaas niet. Het wachten is nu totdat hier een aankondiging over wordt gedaan, maar die laat wellicht nog op zich wachten.

Reacties (0)