Teaser voor Asus Zenfone 6 laat telefoon zonder inkeping zien

03 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
zenfone-6-teaser

Asus heeft een teaser uitgebracht op Twitter waardoor we nu al een indruk kunnen krijgen van het design van de Asus Zenfone 6. Zoals het er nu naar uitziet krijgt de smartphone geen inkeping aan de bovenkant van het scherm. Krijgt de telefoon van een uitschuifbare camera?

Asus Zenfone 6 zonder scherminkeping – gerucht

Op 16 mei zal Asus in de avond, vanaf 20:00 uur, de livestream gaan starten voor de officiële onthulling van de Asus Zenfone 6. Heel veel geruchten hebben we nog niet over het toestel voorbij zien komen, maar nu heeft de fabrikant wel een teaser uitgebracht op Twitter. De tagline voor de smartphone is ‘defy ordinary’ en dat kan natuurlijk op van alles wijzen. Op de afbeelding is in elk geval te zien dat er geen scherminkeping aanwezig is. En het is vooralsnog ook niet duidelijk of er een cameragat in het scherm zal zitten.

Krijgt de Asus Zenfone 6 dan ook een uitschuifbare camera? Wellicht, maar niet in de vorm zoals nu verwachten bij de OnePlus 7 Pro. Het zou kunnen dat Asus zich gaat wagen aan een dualslider: een telefoon waarvan je het scherm omhoog en omlaag kunt schuiven en daarmee respectievelijk de speaker en de frontcamera tevoorschijn tovert. Vooralsnog is die informatie niet bevestigd. De Zenfone 6 krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 855-processor, 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte mee.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)